Om oss

Den Sunne Snute ble startet fordi vi syntes det manglet et sted å kjøpe sunne, naturlige produkter til hunder og katter. Det er en jungel av ting til dyr på markedet og vi syntes det kunne være vanskelig og tidskrevende å finne produktene som var best for dyrene våre. 

Vi gjør jobbe for deg og søker alltid etter bra kvalitetsprodukter til de firbente.

 

ALLTID DYRENES BESTE!

Vi selger kun produkter vi vil gi eller bruke på våre egne kjæledyr. Når du handler hos Den Sunne Snute skal du være helt trygg på at alle produkter gjør hunden og katten din godt!

 

KVALITET ER VIKTIG!

I likhet med deg mener vi kvalitet er viktig. Våre produkter er alltid av høyeste kvalitet med de beste råvarer.

Hos Den Sunne Snute kan du kjøpe produkter til dine firbente venner som garantert kun inneholder godkjente og lovlige ingredienser. Vi vet nemlig hvor vanskelig det kan være å manøvrere seg i jungelen med ja- og nei-lister: Så her har vi gjort jobben for deg!

 

NATURLIG SUNT OG BÆREKRAFTIG

Den Sunne Snute selger naturlige, rene og økologiske produkter til katten og hunden din. I tillegg til å være bra for miljøet og omgivelsene våre, er alle produkter hos Den Sunne Snute supersunne!

Den Sunne Snute har fokus på bærekraftige produkter, med fantastisk kvalitet. Det er viktig for oss at produktene våre er bra for både miljøet og dyrene.

Hvem er vi?

 

Litt om oss:

Hege – Jeg har hatt dyr hele livet. Først en katt, så en kanin, en hest, en kanin til, gullfisker, flere katter, så kom hunden og en kanin til. I dag har vi en hund og en katt. 

Lacy – En blandingshund blasfhadf hilhg ighrighæri gbhvig rw. Vi har trent en del forskjellig som besøkshund, redningshund og spesialsøk. Søk er nok både Lacy´s og min favoritt. Ellers liker hun å ligge på soffaen og kose

Lykke – En sjokolade tabby Hellig Birma som mangler litt hvite sokker på forbena, men er den mest nydelige lille katten man kan tenke seg